Doelen Hope4life

Doel:
Inspireren om verder te kijken naar behandelmogelijkheden in het buitenland en eventueel daarmee gepaard gaande kosten op voorhand niet als belemmering te zien.

Doelstelling:
Tips geven bij het zoeken naar behandelmogelijkheden in het binnen- en buitenland en het indien noodzakelijk opzetten van een crowdfunding-campagne om de financiering van de behandeling in het buitenland mogelijk te maken.

Doelgroep:
Patiënten met een zeldzame vorm van kanker waar in Nederland geen effectieve behandeling meer voor mogelijk is en/of hun naasten.

Noot: Een eventuele behandeling in het buitenland kan een grote stap zijn, die zowel geestelijk als lichamelijk veel vergt van de patiënt. De gezondheidsconditie moet het dan ook toelaten om deze stap te kunnen maken. Ga daarom altijd hierover in gesprek met de behandelend arts.

 

5 gedachten over “Doelen Hope4life

  1. Gerry Oudekerk

    Geweldig initiatief! Ik heb de uitzending bij Pauw gezien en dat heeft indruk op mij gemaakt.Ik heb sinds ca. 5 jaar lymfeklierkanker (non-Hodgkin-lymfoom). Het is een zeldzame vorm van lymfklierkanker die veel voorkomt maar niet te genezen is. Althans niet in Nederland. Eigenlijk is het triest dat je in dit soort gevallen alles zelf in gang moet zetten. Maar ja, jij bent in ieder geval een doorzetter. Ik wens je veel succes en hoop dat er straks meer genezingsmogelijkheden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *